Kakaolu Mandalin Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Festipak 500
Belcolade Blanc Selection 750
Ambiante Vegan 500
Tereyağı 50
Dolgusu için
Vivafil Bodrum Mandalinası

Hazırlanışı

Kreması için 

Tereyağı ocakta eritilir. Eritilen tereyağına Belcolade Beyaz ilave edilir ve iyice karıştırılır. Dolapta soğutulur. Soğutulan karışıma Ambiante ilave edilip çırpılır.

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Çember taban açılır ve hazırlanan karışım çembere dökülür. 180° C’de 36 dk. pişirilir. Pişirilen kek 3 eşit pata bölünür. Kek soğuduktan sonra hazırlanan krema ve Vivafil Bodrum Mandalinası dolgusu patların arasına sürülür.

Dekorasyon İçin

Hazırlanan krema sıkma torbalarına koyulur. Pastanın üzerine top top sıkılıp dekore edilir. Çikolata dekoru da isteğe göre eklenebilir.

Vivafil Bodrum Mandalinası, kakaolu ıslak kekimiz Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet ile, lezzetin zirvesinde bir pasta…

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele