Karamelli Muzlu & Kahveli Pasta

İçindekiler

gr
Kreması için
Deli Dulce De Leche 400
Cremyvit Sarı 400
Chantyvit 200
Festipak 500
Su 1000
Pandispanya
Tegral Savoie 1000
Yumurta 750
Su 150

Hazırlanışı

Keki için

Deli Dulce De Leche hariç tüm malzemeler mikserde 5 dk. hızlı devirde çırpılır. Daha sonra Deli Dulce De Leche ilave edilip 20 sn. daha çırpılır. Dolapta 10 dk. dinlendirilir.

Pandispanya için 

Tüm malzemeler mikserde 8 dk. çırpılır 180 °C’de 35 dk. pişirilir.

Pastanın yapılışı

Hazırlanan pandispanya 3 pat olarak kesilir. Patlara kahveli şurup dökülür. Birinci pat konulup arasına krema ve muz konulur ve üzerine Deli Dulce De Leche sıkılır. İkinci pat konulup hazırlanan krema ile sıvanır. Üçüncü pat konulup tekrar krema ile sıvanır ve üzerine karamelli jöle sürülür. İsteğe göre dekore edilir.

Karamelli muzlu kahveli pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele