Karamelli Sonbahar Pastası

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 300
Kreması için
Festipak 1000
Belcolade Noir Selection 1250
Chantypak 1000
Tegral Makaron 150
Tereyağı 125
Dolgusu için
Deli Dulce De Leche

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 1 dk yavaş 4 dk. hızlı devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tepsiye  1200 gr. dökülür  ve spatula yardımı ile yayılır. 180°C'de 15-20 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Kek soğuduktan sonra 1 numara çemberle  3 pat halinde kesilir.

Kreması için

Festipak, Tegral Makaron  ve tereyağı ocakta 80°C'ye gelene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. Üzerine Belcolade Noir Selection ilave edilir ve  hazırlanan karışım+5 dolapta soğumaya bırakılır. Soğutulan  karışım miksere konulur içerisine 700 gr. çırpılmamış Chatypak ilave edilir. Karışım istenilen kıvama gelene kadar çırpılır. Hazırlanan keklerin arasına krema sürülür Deli Dulce De Leche dolgusu sıkılır.

Dekorasyon için

Hazırlanan pastanın üstü kek kırıntıları ile kaplanır. Önceden hazırlanmış çikolatalarla görüntü zenginleştirilir.

Lezzetli karamel dolgusuyla hazırlanan sonbahar tatlısı arıyorsanız, Karamelli Sonbahar Pastasını denemelisiniz.

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele