Keki için
Tüm malzemeler mikserde 1 dk yavaş 4 dk. hızlı devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tepsiye 1200 gr. dökülür ve spatula yardımı ile yayılır. 180°C'de 15-20 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Kek soğuduktan sonra 1 numara çemberle 3 pat halinde kesilir.
Kreması için
Festipak, Tegral Makaron ve tereyağı ocakta 80°C'ye gelene kadar ısıtılır ve ocaktan alınır. Üzerine Belcolade Noir Selection ilave edilir ve hazırlanan karışım+5 dolapta soğumaya bırakılır. Soğutulan karışım miksere konulur içerisine 700 gr. çırpılmamış Chatypak ilave edilir. Karışım istenilen kıvama gelene kadar çırpılır. Hazırlanan keklerin arasına krema sürülür Deli Dulce De Leche dolgusu sıkılır.
Dekorasyon için
Hazırlanan pastanın üstü kek kırıntıları ile kaplanır. Önceden hazırlanmış çikolatalarla görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: