Karamelli Vegan Turta Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Sade Vegan 1000
Sıvı yağ 200
Su 470
Kreması için
Ambiante Vegan 1000
Belcolade Blanc Selection 400
Cremfil Karamel 500

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Önceden ısıtılmış konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

500 gr. Ambiante ocakta 55-60°C’ye gelene kadar ısıtılır. Isıtılan karışıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir ve soğumaya bırakılır. Soğumaya bırakılan karışım 500 gr. Ambiante ile birlikte mikserde orta devirde istenilen kıvama gelene kadar çırpılır. Hazırlanan kek patlara bölünür ve arasına kreması sürülür. Kremanın arasına Cremfil Karamel dolgusu sıkılır. Üzeri istenilen şekilde dekore edilir.

Karamelli Vegan Turta Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele