Bütün malzemeleri düşük hızda 4 dakika boyunca karıştırın. Bir tepsiye 4 mm kalınlığında yayın ve 180°C'de 10 dakika süreyle nemlendirici kapalı olarak pişirin.
Bitki bazlı çikolatayı, Carat Pralin'i ve ezilmiş pirinç patlaklarını 45°C'ye ulaşana kadar eritin. Hazırladığınız karışımı temperleyin. 30/40 fırınlanmış bitki bazlı bisküvinin üzerine yayın. Fırınlanmış bitki bazlı malzemenin 30/40'lık diğer kısmını dolgunun üzerine yerleştirin. Bekletin ve 3x3 cm'lik kareler halinde kesin.
Karenin ortasına 3 gr Vivafil Bodrum Mandalinası sıkın. Bitki bazlı sütlü çikolatayı temperleyin. Bitki bazlı bisküvi karelerini kaplayın ve biraz kavrulmuş fındıkla ve bademle süsleyin. Bekletin.
Bütün malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpın. Küçük çikolata diskinin üzerine 5 g fındıklı krem şanti koyun. Çiçeklerle süsleyin.