Kayısılı Bademli Vegan Tart Kek

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Bütün malzemeler mikserde 3dk çırpılır, sonra çembere doldurulur. 180 °C’de 25dk pişirilir.

Crumble tart yapılışı
Bütün malzemeler mikserde nohut büyüklüğü kadar çalıştırılır sonra tartın tabanı oluşturulur.

Birleştirme ve dekorasyon
Hazırlanan kalıplara tart hamuru konulur, üzerine badem ve Vivafil kayısı konularak vegan kek karışımı ile doldurulur. En üste crumble tart hamuru serpilerek pişirilir. Kekin üzeri Cremfil Caramel, Belcolade Noir Selection çikolata ve yenilebilir çiçekle dekore edilir.

Vegan lezzetler

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele