Beyaz Kek:
Sıvı yağ hariç diğer tüm malzemeler mikserde orta hızda 4 dk çırpılır. Ardından sıvı yağ ilave edilip orta hızda 1 dk çırpılır. Hazırlanan karışım 2 adet 40 x 60 tepsiye açılır.
Taban fırında 180°C sıcaklıkta yaklaşık 11-12 dk pişirilir.
(Konveksiyonel fırın tercih edilecek ise 160°C sıcaklıkta yaklaşık 8-9 dk pişirilir.)
Mousse Kreması:
Festipak ve süt ocakta kaynama durumuna gelene kadar ısıtılır. Daha sonra içine Belcolade Blanc Selection Drop ilave edilir ve homojen hale gelene kadar karıştırılır. Karışım içerisine eritilmiş jelatin ve Topfil Çilek karıştırılmaya devam edilir. İstenen ebat ve şekildeki kalıplara Tegral White Sponge Cake konularak ara katları hazırlanan Mousse kreması ile doldurulur. Ürün -18°C sıcaklıkta 1 gün boyunca dondurulur. Dipfrizden çıkarılıp dinlendirildikten sonra ortam sıcaklığına alınır ve isteğe bağlı dekore edilir.
Dekor Süslemesi:
Tegral Makaron mikserde 4 dk orta hızda palet ile çalıştırılır. Tepsilere dökülür, 10 dakika dinlendirilir. 135°C sıcaklıkta taban fırında 17 dakika pişirilir. Coverfil White mikrodalgada 38°C’ye kadar eritilir. İçine kırmızı boya ve Brillo Çilek ilave edilir. Homojen hale gelinceye kadar karıştırılır. Karışım donmuş pasta üzerine kaplanır. Daha sonra istenilen şekilde dekore edilir. Hazırlanan makaronlar ve sos, pasta üzerinde istenilen şekilde dekor süslemesi olarak kullanılır.