Meyve Dolgulu Muffin

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Meyveli CL 1000
Chocolante Sütlü 150
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Dolgusu için
Cremfil Vişne
Vivafil Kayısı
Dekorasyon için
Carat Kakao

Hazırlanışı

Keki için

Bütün yumurta, yağ ve su mikserde 1 dk. düşük hızda + 4 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışıma Chocolante Sütlü parça çikolata eklenir. Karışım büyük muffin kalıbına 100-110 gr. dökülür ve Cremfil Vişne ve Vivafil Kayısı dolguları sıkılır. Taş tabanlı fırında 180 °C'de 30-35 dk. konveksiyonel fırında ise 155 °C'de 25-30 dk. pişirilir. Pişirilen kekler soğumaya bırakılır.

Dekorasyon için

Carat Kakao çikolata parçaları ile dekore edilir.

Hem meyve dolgulu hem de çikolata parçalarıyla hazırlanmış favori muffinimizi denediniz mi?

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele