gr | ||
---|---|---|
Keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Meyveli CL | 1000 | |
Chocolante Sütlü | 150 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Dolgusu için | ||
Cremfil Vişne | ||
Vivafil Kayısı | ||
Dekorasyon için | ||
Carat Kakao |
Keki için
Bütün yumurta, yağ ve su mikserde 1 dk. düşük hızda + 4 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışıma Chocolante Sütlü parça çikolata eklenir. Karışım büyük muffin kalıbına 100-110 gr. dökülür ve Cremfil Vişne ve Vivafil Kayısı dolguları sıkılır. Taş tabanlı fırında 180 °C'de 30-35 dk. konveksiyonel fırında ise 155 °C'de 25-30 dk. pişirilir. Pişirilen kekler soğumaya bırakılır.
Dekorasyon için
Carat Kakao çikolata parçaları ile dekore edilir.
Zorluk derecesi: