Meyveli Verin

İçindekiler

Hazırlanışı

Tabanın hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 3-4 dk. karıştırılır.
  2.  -25 °C dolapta 20 dk. bekletilir.
  3.  Donmuş olan hamur rende ile ufalanır. 
  4. 180 °C fırında 18 dk. pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Cremfil Vişne veya isteğe göre Topfil Yaban Mersini sıkma torbasında hazırlanır.
  2. Dilerseniz bu tarif için Puratos Deli grubu ürünleri de tercih edilebilir.
  3. Cremyvit suyla (5-7 °C) 7-8 dk. çırpma teliyle çırpılır. Daha sonra sıvı olarak Chantypak eklenerek orta hızda 2 dk. daha karıştırılır.

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Piştikten sonra ufalanmış olan Tegral Patacrout bardakların tabanına 2-3 cm. yüksekliğinde yerleştirilir.
  2. Cremyvit ve Chantypak ile hazırlanmış baz 2. kata konulur. Tekrar ufalanmış Tegral Patacrout eklenir. Üzerine Topfil Yaban Mersini, dıştan gözükecek şekilde sıkılır. Tekrar Tegral Patacrout eklenir, Cremyvit ve Chantypak ile hazırlanmış baz doldurulur.
  3. Harmony Sade ile Topfil Yaban Mersini karıştırılıp 40-45 °C'ye kadar ısıtılır ve süsleme olarak bu karışım bardakların en üst katına konulur.
  4. İsteğe göre taze meyveler de eklenebilir.

Meyveli Cheesecake Verin..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele