Tüm malzemeleri yüksek hızda 7 dakika çırpın. 16 cm çapındaki 3 halkanın her birine 180 gr bölün ve pişirin.
Sütü kaynatın. Şekeri, yumurta sarısını ve CPT'yi karıştırın. Süt kaynayınca şeker , yumurta sarısı ve CPT karışımına ekleyip iyice karıştırın. Karışımın tamamını tekrar kaynatın ve 2 dakika pişirmeye bırakın. Bir tepsiye dökün ve soğuması için plastik filmle örtün. Chantypak'ı sert bir dokuya sahip olana kadar çırpın. Soğuyan muhallebi kremasının yarısını ekleyin. Pürüzsüz, havadar bir doku elde ettiğinizde kremanın diğer yarısını da ekleyip karıştırın.
Pandispanyalardan birini yatay olarak 2 eşit parçaya kesin. İlk pandispanyaya ananas şurubuyla ıslatın. 120 gr kremayı pandispanyanın üzerine sıkın ve kremanın üzerine ananas parçalarını ekleyin. Üzerine ikinci pandispanyayı yerleştirip tekrar şerbetle ıslatın. Pastanın tamamını kremayla kaplayın. İkinci pandispanyayı alın ve 1-1 cm'lik küçük küpler halinde kesin. Pastanın tamamını küplerle kaplayın ve bir miktar pudra şekeri ile süsleyin
209.23Kcal
Enerji
879.08Kj
Enerji
7.93g
Yağ
5.23g
Saturates
29.88g
Karbonhidrat
17.42g
Şeker
*
Enerji 209.23Kcal | ||
Enerji 879.08Kj | ||
Yağ 7.93g | ||
Saturates 5.23g | ||
Karbonhidrat 29.88g | ||
Şeker 17.42g | ||
Fibers 0.33g | ||
Protein 4.47g | ||
Salt 0.66mg |