Cheesecakeli Mini Tartolet

İçindekiler

gr.
Taban için
Tegral Patacrout 1000
Margarin 400
Bütün Yumurta 100
Cheesecake için
Deli Cheesecake Kalıpların büyüklüğüne göre yeterli miktarda

Hazırlanışı

Taban Hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler karıştırılıp hamur haline getirilir, ince bir şekilde tepsiye açılır.
  2. 180 °C’de 15-18 dk pişirilir.
  3. Soğuduktan sonra patacrout ufalanır. 300 gr patacrout için 60 gr margarin veya eritilmiş tereyağ ve 10 gr bal ilave edilip karıştırılır.
  4. Patacrout tart hamuru kalıplar içerisine konulur.

Cheesecake Yapılışı
  1. Kalıplardaki tart hamuru üzerine Deli Cheesecake doldurulur.
  2. 150 °C’de 45 dk pişirilir.

Dekorasyon
  1. Hazırlanan ürünün üzeri Topfil Yabanmersini ve Topfil Frambuaz veya istenilen meyveli dolgu ile dekore edilir.

Cheesecakeli Mini Tartolet ..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele