Tüm malzemeleri düşük hızda 1 dakika karıştırarak başlayın, ardından hızı orta seviyeye yükseltin ve bir spatula kullanarak 2 dakika daha karıştırın. Karıştırdıktan sonra, hamuru karıştırma kabından çıkarmak için bir kazıyıcı kullanın ve yapışmasını önlemek için hafifçe yağlanmış bir çalışma masasına yerleştirin. Daha sonra, hamuru 10 gramlık küçük parçalara ayırın ve toplar oluşturmak için ellerinizin arasında yuvarlayın. Parçaları bir tabağa yerleştirin ve üzerine hafifçe Spraylix püskürtün.
Fırın tipi: Taş fırın
En yüksek derece: 190°C
En düşük derece: 170°C
20% su kaybı
Süre: yaklaşık 23 dakika
Öneri: Özellikle taze yumurta kullanırken yüzeyde çatlak oluşmasını önlemek için mümkünse 15 dakika pişirdikten sonra 60-140 ml buhar ekleyin.