Muzlu Rulo Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 8 dk yüksek hızda çırpılıp tepsiye istenilen yükseklikte dökülür.
  2. Konveksiyonlu fırında 190 °C’de 7-8 dk,
  3. Taş taban fırında 210 °C’de 8-9 dk pişirilir.

Krema'nın hazırlanışı
  1. Cremyvit ve su mikserde orta hızda 4 dk çırpılır.
  2. 1 dk dinlendirdikten sonra Whippak ilave edilip 3 dk daha hızlı devirde çırpılır.

Pasta'nın yapılışı
  1. Hazırlanan sarma kekin üzerine krema sürülüp muz konulur ve daha sonra kek sarılır.
  2. İstenilen ebatlarda kesilip üzerine pudra şekeri elenir ve isteğe göre dekore edilir.

Muzlu Rulo Pasta..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele