Muzlu Rulo Pasta

İçindekiler

gr. ml.
Kek için
Tegral Savoie 1000
Su 200
Yumurta 1000
Mixo 10
Krema için
Cremyvit Beyaz 400
Su 1000
Whippak 150

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 8 dk yüksek hızda çırpılıp tepsiye istenilen yükseklikte dökülür.
  2. Konveksiyonlu fırında 190 °C’de 7-8 dk,
  3. Taş taban fırında 210 °C’de 8-9 dk pişirilir.

Krema'nın hazırlanışı
  1. Cremyvit ve su mikserde orta hızda 4 dk çırpılır.
  2. 1 dk dinlendirdikten sonra Whippak ilave edilip 3 dk daha hızlı devirde çırpılır.

Pasta'nın yapılışı
  1. Hazırlanan sarma kekin üzerine krema sürülüp muz konulur ve daha sonra kek sarılır.
  2. İstenilen ebatlarda kesilip üzerine pudra şekeri elenir ve isteğe göre dekore edilir.

Muzlu Rulo Pasta..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele