gr | ||
---|---|---|
Keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet | 1000 | |
Bütün yumurta | 500 | |
Sıvı yağ | 300 | |
Su | 240 | |
Dolgusu için | ||
Deli Portakal | ||
Dekorasyon için | ||
Ambiante Vegan | ||
Hindistan cevizi | ||
Renkli şekerler |
Kek için
Tüm malzemeler mikserde orta hızda 4 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım istenilen boyutlardaki kek kalıplarına doldurulur. Keklerin içine Deli Portakal dolgusu sıkılır. Taban fırında 180 °C'de 25 dk. pişirilir. Konveksiyonel fırında ise 155 °C'de 22 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır.
Dekorasyon için
Ambiante orta hızda 6-8 dk. mikserde çırpılır. Çırpılan Ambiante sıkma torbasına alınır. Dişli duy ile sıkılarak kekin üzeri dekore edilir. Üzerine hindistan cevizi ve renkli şekerler dökülerek görüntü zenginleştirilir.
Zorluk derecesi: