Purple Verrine

İçindekiler

gr
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 300
Süt 1 L
Şeker 100
Tereyağı 50
Orman meyveli yoğurt 300
Dekorasyon için
Ambiante Vegan 500

Hazırlanışı

Orman meyveli yoğurt dışında tüm malzemeler kaynatılır. Kaynatılan karışım tepsiye dökülür. Streçlenip kapatılır ve 2 saat buzdolabında soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 1 dk. çırpılır. Çırpılmış karışımın içerisine orman meyveli yoğurt ilave edilerek 30 sn. karıştırılır. Homojen bir karışım elde ettikten sonra karışım sıkma torbasına alınır ve kuplara doldurulur.

Dekorasyon için

Mikserde kabartılmış ambiante sıkma torbasına alınır ve ince duy ile dekore edilir.

Tamamen doğal, bitki konsantrelerinden elde edilen mor renk ile muhteşem lezzet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele