Red Velvet Cheesecake

İçindekiler

gr. ml.
Kek için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 600
Yumurta 300
Yağ 120
Su 264
Cheesecake için
Deli Cheesecake 750
Belcolade Blanc Selection 200
Chantypak 500

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler 3 dk mikserde karıştırılır, 40x60 tepsiye yayılarak, 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Cheesecake'in Hazırlanışı
  1. Deli Cheesecake ve eritilmiş Belcolade Blanc Selection Beyaz karıştırılır, çırpılmış Chantypak eklenir.

Yapılışı
  1. Pişirilen kek çember kalıplara göre kesilir, kekin üzerine cheesecake sürüldükten sonra üzerine Topfil Frambuaz sıkılarak tekrar kek konulur.
  2.  En üst katına ufalanan kekler konularak pudra şekeriyle dekore edilir.

Red Velvet Cheesecake...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele