Romantik Satırlar

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞI

Kek Hamuru: Tüm malzemeleri mikserde çırpma aparatı ile birlikte 5 dakika boyunca karıştırın. Silikon mat üzerine 5 mm'lik bir aralıkla yayın ve pişirin.

Cheesecake Hamuru: Malzemeleri mikserde çırpma aparatıyla birlikte karıştırın.

Meyveli Jöle: Kullanmadan önce jelatini ve suyu 15 dakika önceden ıslatın. Vivafil Frambuaz ve jelatin tozunu 35°C'ye kadar ısıtın. Kullanmadan önce 25°C'ye kadar soğumaya bırakın.

Çikolata Kaplama: Çikolatayı 40°C'ye kadar eritin ve içine yağı ve kurutulmuş ahududuları ekleyin.

8 cm çapında X 2,5 cm'lik bir halkada, altına sığacak şekilde bir pasta diski kesin, üzerine yaban mersinli cheesecake koyun ve pişirin. Bir gece soğumaya bırakın. Çikolata kaplamasını 30 - 35°C'ye ısıtın ve soğuk cheesecake'i içine batırın, biraz üstüne gelecek şekilde, bir kartona koymadan önce alttaki fazla çikolatayı kazıyın, soğuduğunda üstüne meyve jölesi ekleyin. Beyaz çikolatadan yapılmış bir zarfla süsleyin.

Zorluk Derecesi

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele