Sacher Pasta

İçindekiler

gr ml
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Sıvı yağ 400
Su 200
Ganaj için
Coverfil Bitter 1000
Chantypak 300
Vivafil Kayısı 150

Hazırlanışı

Kek'in hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde çırpılır, 7 cm yüksekliğindeki çembere doldurulur.
  2. 170°C fırında 42 dakika pişirilir.

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Coverfil ile Chantypak (çırpılmış) ve Vivafil Kayısı karıştırılır, daha önceden pişmiş moist kek 8 eşit dilime ayrılır.
  2. Hazırlanan ganaj her kata ince ince sürülür. 30dk dolapta dinlendirilir Coverfil mikrodalgada 35-40 ° C eritilir, sonra pasta kaplanır.
  3. İsteğe göre Belcolade ile dekore edilir.

Muhteşem Tadıyla Sacher Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele