Kıtır Katman: Bütün malzemeler hamur haline gelene kadar yoğurulur. 2 mm kalınlığında açılarak yuvarlak kalıp ile kesilerek dondurulur.
Pataşu Hamuru: Bir karıştırma kabında, tüm malzemeleri yüksek hızda 5 dk boyunca karıştırın. Pataşu başına 30 ila 50 g arasında torba yardımı ile sıkılır. Donuktan çıkarılan crumble diskleri hamurların üzerine yerleştirilir. 170°C’de üstü açık damperli fırında pişirin.
Krema: Bir çırpma aparatı olan karıştırma kabında, Cremyvit ve suyu 5 dakika yüksek hızda karıştırın, 10 dk dinlendirdikten sonra Chantypak’ı ekleyip 3 dk daha çırpın.
Süt Reçeli:Direkt kullanılır.
Hindistan Cevizi Topu: Chantypak sert bir şekilde çırpılır. Düz duy ile silpata yuvarlak toplar halinde sıkılır. Üzerine bolca Hindistan cevizi serpilir ve dondurucuya atılır.
Birleştirme: Pişen pataşu toplarının içine hazırlanan krema sıkılır, orta noktasına gelecek şekilde Deli Dulce De Leche sıkılır. Pataşu hamuru üzerine dondurucudan çıkarılan Hindistan cevizi topu eklenir.
Dekorasyon: Çikolata ile dekore edilir.
Zorluk derecesi: