Tatlı Bir Buluşma

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞI

Kıtır Katman: Bütün malzemeler hamur haline gelene kadar yoğurulur. 2 mm kalınlığında açılarak yuvarlak kalıp ile kesilerek dondurulur.

Pataşu Hamuru: Bir karıştırma kabında, tüm malzemeleri yüksek hızda 5 dk boyunca karıştırın. Pataşu başına 30 ila 50 g arasında torba yardımı ile sıkılır. Donuktan çıkarılan crumble diskleri hamurların üzerine yerleştirilir. 170°C’de üstü açık damperli fırında pişirin.

Krema: Bir çırpma aparatı olan karıştırma kabında, Cremyvit ve suyu 5 dakika yüksek hızda karıştırın, 10 dk dinlendirdikten sonra Chantypak’ı ekleyip 3 dk daha çırpın.

Süt Reçeli:Direkt kullanılır.

Hindistan Cevizi Topu: Chantypak sert bir şekilde çırpılır. Düz duy ile silpata yuvarlak toplar halinde sıkılır. Üzerine bolca Hindistan cevizi serpilir ve dondurucuya atılır.

Birleştirme: Pişen pataşu toplarının içine hazırlanan krema sıkılır, orta noktasına gelecek şekilde Deli Dulce De Leche sıkılır. Pataşu hamuru üzerine dondurucudan çıkarılan Hindistan cevizi topu eklenir.

Dekorasyon: Çikolata ile dekore edilir.

Zorluk Derecesi

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele