Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet Rulo Kek

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 250
Bütün yumurta 250
Sıvı yağ 100
1. Krema için
Festipak 500
Tegral Makaron 50
Belcolade Blanc Selection 650
Tereyağı 50
2. Krema için
Chantypak 1000
Deli Portakal 500
1. krema 1250
Dekorasyon için
Ambiante Vegan
Carat Cover Bitter

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde yüksek hızda 3 dk. çırpılır.Hazırlanan karışım 40 x 60 boyutundaki tavaya dökülür. Konveksiyonel fırında 145 ºC'de 6 dk pişirilir. (Belirtilen süre ve derece farklı fırın modellerinde değişkenlik gösterebilir.)

1. Krema için

Festipak, Tegral Makaron ve tereyağının ısısı 82 ºC'ye çıkartılır. Hazırlanan karışıma Belcolade Blanc Selection eklenir. Homojen yapı elde edildikten sonra streçlenir ve -18 ºC'de soğumaya bırakılır.

2. krema için

Önceden soğumaya bırakılan 1.krema mikserde yumuşatılır. Üzerine Chantypak ilave edilir. İstenilen kıvam elde edildikten sonra Deli Portakal ilave edilir. Ambiante ve Belcolade Blanc Selection ile dekore edilir

Muhteşem turuncu rengiyle enfes rulo kek...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele