Tegral Satin Cream Cake Red Velvet Rulo Kek

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 250
Bütün yumurta 180
Sıvı yağ 70
Su 60
Kreması için
Chantypak 150
Cremyvit Beyaz 150
Topfil Frambuaz
Su 300
Dekorasyon için
Ambiante Vegan
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım silpata dökülür ve bir bıçak yardımıyla düzeltilir.200 °C'de 5-6 dk. pişirilir.

İç kreması için

Chantypak, Cremyvit ve su mikser ile 4 dk karıştırılır. Hazırlanan karışıma Topfil Frambuaz eklenir. Bıçak yardımıyla kekin dış kısmına sürülür ve -4°C'de 1 saat bekletilir. 1 saat sonra kekin uç kısımları kesilir. Ambiante ve taze meyvelerle dekore edilir.

Tamamen doğal meyve konsantrelerinden elde edilen muhteşem lezzet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele