gr | ||
---|---|---|
Keki için | ||
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet | 250 | |
Bütün yumurta | 180 | |
Sıvı yağ | 70 | |
Su | 60 | |
Kreması için | ||
Chantypak | 150 | |
Cremyvit Beyaz | 150 | |
Topfil Frambuaz | ||
Su | 300 | |
Dekorasyon için | ||
Ambiante Vegan | ||
Taze meyveler |
Keki için
Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta devirde karıştırılır. Hazırlanan karışım silpata dökülür ve bir bıçak yardımıyla düzeltilir.200 °C'de 5-6 dk. pişirilir.
İç kreması için
Chantypak, Cremyvit ve su mikser ile 4 dk karıştırılır. Hazırlanan karışıma Topfil Frambuaz eklenir. Bıçak yardımıyla kekin dış kısmına sürülür ve -4°C'de 1 saat bekletilir. 1 saat sonra kekin uç kısımları kesilir. Ambiante ve taze meyvelerle dekore edilir.
Zorluk derecesi: