Truff Cheesecake

İçindekiler

gr.
Taban için
Tegral Patacrout 960
Carat Kakao 40
Margarin 400
Yumurta 100

Hazırlanışı

Patacrout Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir pişirme tepsisine 4-5 mm açılır 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Yapılışı
  1. Pişmiş olan patacrout parçaları ufalanır 300 gr patacrout 60 gr tereyağı veya margarin ile karıştırılarak çemberlerin içerisine konulur.
  2. Deli Cheesecake çembere doldurulur. 150 °C’de 40 dk pişirilir.
  3. Soğuduktan sonra bir kap içerisinde karıştırılarak elle top haline getirilir ve dondurulur.
  4. Temperlenmiş Belcolade Noir (Bitter) Selection çikolata ile kaplanarak dekore edilir.

Truff Cheesecake..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele