Vanilya ve Portakallı Sıcak Çikolata

İçindekiler

gr
Festipak 125
Belcolade Lait Selection 400
Süt 750
Taze krema 125
Şeker 50
Vanilya çubuğu 1 adet
Portakal kabuğu rendesi

Hazırlanışı

Süt, Festipak, taze krema, şeker, vanilya çubuğu ve portakal kabuğu rendesi karıştırılıp 70 °C'ye gelene kadar ısıtılır. Karışım bu sıcaklığa ulaştığında, üzerine Belcolade Lait Selection ilave edilir , 93 °C'ye gelene kadar karıştırılmaya devam edilir ve daha sonra ocaktan alınır. Vanilya çubuğunu ve portakal kabuğunu süzmek için karışım süzgeçten geçirilir. Son olarak, içecek bir mikser yardımıyla havalandırılır ve uygun sıcaklıkta servis edilir.

Vanilya ve Portakallı Sıcak Çikolata...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele