Tegral Clara Ultra ve suyu mikser kazanına alın. Yüksek devirde *3 dakika* karıştırın. Ardından sıvı yağı ekleyin ve *2 dakika* daha karıştırarak homojen bir hamur elde edin. Hazırlanan hamuru metal tavaya top formunda sıkın ve *180°C’de baca açık olarak 40–45 dakika* pişirin. Pişen hamurları oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
Tüm malzemeleri mikser kazanına alın. Homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Hazırlanan kremayı sıkma torbasına alın ve soğumaya bırakın.
Coverfil Beyaz'ı *benmari usulüyle* veya *mikrodalgada* eriterek akışkan bir ganaj kıvamına getirin. Kullanıma hazır hale gelince ılımaya bırakın.
Soğuyan hamur toplarının iç kısmına hazırlanan kremayı sıkma torbası yardımıyla doldurun. Ardından topları hazırlanmış beyaz ganaja batırarak tamamen kaplayın. Izgara tel üzerinde oda sıcaklığında ganajın sabitlenmesini bekleyin.