Yaban Mersinli Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Sade %30 Şekeri Azaltılmış 500
Bütün yumurta 175
Sıvı yağ 150
Su 110
Kreması için
Festipak 1000
Topfil Yaban Mersini 200
Dolgusu için
Topfil Yaban Mersini 200
Dekorasyon için
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Çember taban açılır. Hazırlanan karışım tabana dökülür. 180 ° C’de 35-40 dk. pişirilir. Pişirilen kek istenilen şekilde kesilir.

Kreması için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır ve kesilen patların arasına sürülür.

Dolgusu için

Hazırlanan kekin arasına ve üzerine Topfil Yaban Mersini sürülür, fazlalıklar bir bıçak yardımıyla alınır. Taze meyveler ile dekore edilir.

Gerçek meyve içerikli Topfil Yaban Mersini dolgumuz ile yapılan bu eşsiz lezzette pastanın tadını çıkartın.

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele