+5 dolapta 15-20 dk dinlendirilir. Tekrar mikserde 1 dk. Daha yoğurulur. Merdane yardımıyla 2,5 mm kalınlığında açılır.
İstenilen tart kalıplarına konulur. Derin dondurucuda dondurulur.
Donuk olarak 180 °C’lik fırında 20-25 dk pişirilir.
İç krema hazırlanışı
Festipak ve tereyağı ocakta 80 °C’ye kadar ısıtılır.
Ocaktan alınır, Belcolade Blanc (Beyaz Çikolata) ilave edilir.
Homojen yapı elde edildikten sonra Topfil Yabanmersini eklenir.
Dekor ganajı hazırlanışı
Festipak ve tereyağı ocakta 80 °C’ye kadar ısıtılır.
Ocaktan alınır, Belcolde Blanc (Beyaz Çikolata) ilave edilir.
+5 dolapta krema kıvamına gelene kadar soğutulur.
Mikserde çırpma teliyle 1 dk homojenize edilir. Chantypak sıvı olarak ilave edilir.
Tekrar istenilen yapıya gelene kadar çırpılır.
Birleştirme ve dekorasyon
Hazırlanan yaban mersinli iç dolgu pişmiş tartlara komple doldurulur. Bıçak yardımıyla üzerinde düz yüzey elde edilir. +5 dolapta 10-15 dk dinlendirilir. Hazırlanmış dekorasyon ganajı dişli duyla torba yardımıyla istenilen şekilde sıkılır. Taze yaban mersini ile dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.