Yer Fıstıklı Cheesecake

İçindekiler

gr.
Taban için
Tegral Patacrout 960
Carat Kakao 40
Margarin 400
Yumurta 100
Cheesecake için
Deli Cheesecake 1000
Kavrulmuş Yerfıstığı 100

Hazırlanışı

Taban'ın Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir, pişirme tepsisine 4-5 mm açılır, 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Cheesecake'in Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır.

Yapılışı
  1. Pişmiş olan patacrout parçaları ufalanır 300 gr patacrout 60 gr tereyağı veya margarin ile karıştırılarak kare çemberlerin içerisine konulur.
  2. Deli Cheesecake 2 cm olacak şekilde çembere doldurulur.
  3. 150 °C’de 40 dk pişirilir.
  4. Cheesecake soğuduktan ve kare şekilde kesildikten sonra Carat Pralin Supercream Nutty dökülerek dekore edilir.

Yer Fıstıklı Cheesecake..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele