Chantyvit

Krem şanti yapımı için toz karışım

  • Pürüzsüz doku ve mükemmel lezzet
Müşteri avantajları
  • Kullanımı kolay
Tüketici avantajları
  • Mükemmel lezzet

1 kg Chantyvit 2lt su veya pastörize süt (4-6 °C) ile mikserde hızlı devirde 3-5 dk çırpılarak hazırlanır. Mükemmel lezzette bir şanti elde etmek için kullanmadan önce 30 dk. buzdolabında bekletilir.

İçindekiler

Şeker, glikoz şurubu, modifiye nişasta, hidrojenize edilmiş bitkisel yağ (palm) , tam yağlı SÜT tozu, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseridlerinin asetik asit esterleri ( E 472a)), SÜT proteini, PEYNİR altı suyu tozu [SÜT], doğal süt aroma verici, tuz, renk (beta karoten(E160ai)).

İlgili ürünleri keşfedin

Diana

Pürüzsüz pasta sıvaması sağlayan şanti yapımı için toz karışım

Acti-Fresh PY16

Acti-Fresh, keklerde yumuşaklık, nemlilik ve ufalanma gibi özellikleri iyileştirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayan E kodu içereyen enzim karışımıdır.

Acti-Fresh PO14

Acti-Fresh, keklerde yumuşaklık, nemlilik ve ufalanma gibi özellikleri iyileştirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayan enzim ve emülgatör karışımı.

Chantypak

Son derece pürüzsüz, kolay yayılabilen ve hava kabarcığı bulunmayan Chantypak bitkisel sıvı şanti, renk kaybı ve çatlama olmadan pasta çeşitlerinde rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca eşsiz lezzeti ayesinde ürünleriniz çok daha lezzetli hale gelir.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi