Easy Ciabatta miksi ile birbirinden faklı reçeteler deneyebilir, değişik baharat ve sebzeler ekleyerek farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.
Bir İtalyan ekmeği olan ciabatta, kelime anlamıyla terlik demek. Şekil olarak değerlendiriğildiğinde düz ve uzun bir somun ekmeğe benzer. Çıtır kabuk, gözenekli iç yapı ve süngerimsi dokusuyla ciabatta akdeniz sofralarının vazgeçilmezidir. 1990'ların sonlarından beri Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde popüler olmuştur ve yaygın olarak bir sandviç ekmeği olarak kullanılmaktadır.
Prejelatinize BUĞDAY unu, BUĞDAY gluteni, ekşihamur (kurutulmuş ÇAVDAR hamuru ekşisi), tuz, şeker, un (BUĞDAY), topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat (E170)), malt unu (ARPA), malt ekstraktı [ARPA], emülgatör (Yağ asitlerinin mono- ve di-gliseritlerin diasetil tartarik asikesterleri (E472e)), antioksidan (askorbik asit (E300)), enzimler [BUĞDAY].
Toplam yağ:
2,6
g |
|
|
Of WHICH Doymuş yağ :
1,1
g |
|
|
Of WHICH Çoklu doymamış yağ:
<0,5
g |
|
|
Of WHICH Tekli doymamış yağ:
<0,5
g |
|
|
Tuz:
14278
mg |
|
|
Toplam karbonhidrat:
48,6
g |
|
|
Of WHICH Diyet lifi:
6,3
g |
|
|
Of WHICH Toplam şeker:
11,9
g |
|
|
Protein:
20,1
g |
|
Tam buğday, çavdar ve buğday unlarından oluşan yüksek lifli; doğal ekşi hamur içeren köy ekmeği miksi.
%100 tam buğday unlu yüksek lif ve doğal ekşi hamur içeren ekmek miksi.
Tahıl taneli, yüksek lif ve doğal ekşi hamur içeren maltlı ekmek.
Yoğun çavdar unlu, yüksek lifli ve doğal ekşi hamur içeren ekmek miksi.
Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.