Kimo Long A+

Fermente edilmemiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici

  • Donuk raf ömrü boyunca son ürün kalitesini garanti eder
  • Uygun proses koşullarında 6-12 ay raf ömrü verir.
Müşteri avantajları
  • Mükemmel donuk raf ömrü
  • İdeal gaz tutulumunu sağlamak için gluten yapısının güçlendirilmesi
  • Yüksek hamur dayanıklılığı
  • İdeal hacim ve iç yapı
Tüketici avantajları
  • Taze ürün kalitesi
  • Koruyucu içermez

Çiğ donuk teknolojisi, taze ürüne en yakın kalitede ürün elde etmede ilk sıralarda yer alır. Bu teknoloji ile ayrıca depolama ve nakliye için daha küçük hacimli ürünler elde edilir. Son ürünlerin raf ömrü uzun olduğu için pazarda çok geniş bir alanda dağıtıma olanak sağlar. Lamine ve lamine olmayan ürünlerde kolaylıkla kullanılabilir. Bu teknoloji için dikkat edilmesi gereken hususlar; katkının prosese uygun olması, şoklama yapılmadan önce mayalandırma yapılmaması, uygun şoklama koşullarının sağlanması ve pişirme koşullarının doğru bir şekilde bir şekilde belirlenmesidir.

İçindekiler

Un (BUĞDAY), BUĞDAY gluteni, emülgatör (Yağ asitlerinin mono- ve di-gliseritlerin diasetiltartarik asik esterleri (E472e)), topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat (E170)), antioksidan (askorbik asit (E300)), enzimler [BUĞDAY](alfa amilaz ve ksilanaz)

İlgili ürünleri keşfedin

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

Goal Extra

Orta ve zayıf una uygun, enzim bazlı un işlem maddesi

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi