Fermente edilmemiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici
Çiğ donuk teknolojisi, taze ürüne en yakın kalitede ürün elde etmede ilk sıralarda yer alır. Bu teknoloji ile ayrıca depolama ve nakliye için daha küçük hacimli ürünler elde edilir. Son ürünlerin raf ömrü uzun olduğu için pazarda çok geniş bir alanda dağıtıma olanak sağlar. Lamine ve lamine olmayan ürünlerde kolaylıkla kullanılabilir. Bu teknoloji için dikkat edilmesi gereken hususlar; katkının prosese uygun olması, şoklama yapılmadan önce mayalandırma yapılmaması, uygun şoklama koşullarının sağlanması ve pişirme koşullarının doğru bir şekilde bir şekilde belirlenmesidir.
Un (BUĞDAY), BUĞDAY gluteni, emülgatör (Yağ asitlerinin mono- ve di-gliseritlerin diasetiltartarik asik esterleri (E472e)), topaklanmayı önleyici (kalsiyum karbonat (E170)), antioksidan (askorbik asit (E300)), enzimler [BUĞDAY](alfa amilaz ve ksilanaz)
Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.