Yarı pişirilmiş ve dondurulmuş ekmek çeşitleri için un işlem maddesi
Yarı pişmiş donuk teknolojisi ile son noktadaki işçiliği azaltabilir, standart ürün kalitesi elde edebilirsiniz. Bu teknoloji size esneklik, kolaylık ve hız kazandıracak.
Bütün çıtır kabuklu ürünlerde uygulayabilsiniz. Kabuk dökülmesi, çökme ve bayatlama gibi problemlerin önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken hususlar; katkının prosese uygun olması, ilk ve ikinci pişirme parametrelerinin doğru berlirlenmesi, doğru soğutma ve şoklama koşullarının sağlanmasıdır.
Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.