Paso Doble

Yarı pişirilmiş ve dondurulmuş ekmek çeşitleri için un işlem maddesi

  • Donuk raf ömrü boyunca son ürün kalitesini garanti eder
  • Son üründe kabuk dökülmelerini ve çökmeyi miminuma indirir.
Müşteri avantajları
  • Mükemmel donuk raf ömrü
  • İkinci pişirme sonrası bayatlamayı geciktirici teknoloji içerir
  • İdeal hacim ve iç yapı
Tüketici avantajları
  • Taze ürün kalitesi
  • Koruyucu içermez

Yarı pişmiş donuk teknolojisi ile son noktadaki işçiliği azaltabilir, standart ürün kalitesi elde edebilirsiniz. Bu teknoloji size esneklik, kolaylık ve hız kazandıracak.

Bütün çıtır kabuklu ürünlerde uygulayabilsiniz. Kabuk dökülmesi, çökme ve bayatlama gibi problemlerin önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken hususlar; katkının prosese uygun olması, ilk ve ikinci pişirme parametrelerinin doğru berlirlenmesi, doğru soğutma ve şoklama koşullarının sağlanmasıdır.

İlgili ürünleri keşfedin

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

Goal Extra

Orta ve zayıf una uygun, enzim bazlı un işlem maddesi

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi