Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

  • 4 ila 5 gün arasında raf ömrü olan paketli hamburger, sandviç, tost ekmeklerinde ideal yumuşaklık sağlar
  • Hızlı tüketim olan büfe tost ve hamburger ekmeklerinde ideal yapıyı sağlar.
Müşteri avantajları
  • İade sayısını azaltır
  • İnce kabuklu ürün
  • Tost, hamburger ve sandviçlerde ideal yapı ve yumuşaklık
  • Mayalanma hızını kontrol eder.
Tüketici avantajları
  • Rahat ısırma ve yutma sağlar

Paketli yumuşak ekmeklerde aranan en büyük özellik ekmeklerin raf ömrü boyunca yumuşaklığını korumasıdır. Bunun için de hamur geliştiricilere ihtiyaç duyulur. Algapa içerdiği enzim ve emülgatör teknolojisi ile paketli ekmeklerin tazelik sürelerini arttırır. Ekmek yapım sürecinde prosesi kontrol altında tutmanızı sağlar, böylelikle daha verimli çalışır ve zamandan tasarruf edersiniz. Yüksek hacim, yüksek hamur toleransı ve uzun süren tazelikle fire oranınız azalacaktır.

İlgili ürünleri keşfedin

Goal Activ

Goal Activ her türlü una uygun, enzim bazlı, e kodu içermeyen un işlem maddesidir.

Tigris Plus

Çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesi.

Pantera

Çeşit ve paketli ekmek yapımı için orta ve zayıf una uygun un işlem maddesi

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi