Softgrain Çavdar

Çavdar ekmeğinin beslenme düzeninde önemli bir rol oynadığı Kuzey Avrupa'da, çavdar taneleri suda ıslatılarak yumuşatılır ve tüketime hazır hâle getirilirdi. Günümüzde pek çok Alman ve İskandinav fırıncı, ekmeklerini hazırlamak için hâlâ bu yöntemden faydalanıyor.

Puratos bunu biraz daha ileri taşıdı ve ekşi maya ile pişirilen Softgrain Çavdarı geliştirdi.

  • Ekşi maya içerisinde pişirilmiş çavdar taneleri
  • Kullanım kolaylığı ve esnek proses
  • Mükemmel iç yapı ve çıtır kabuk
  • Daha uzun raf ömrü

Birçok ülkede, ekmek severlerin en önemli öncelikleri lezzetli, sağlıklı ve taze ekmeğe ulaşabilmek. Puratos'un 25 seneyi aşkın süredir yürüttüğü ekşi hamur teknolojisi ile bu özel ekmeğe ulaşmak çok daha kolay. Farklı tahıllar ve unları, çok çeşitli mikroorganizmaları bir araya getiren ve gelişmiş fermantasyon teknikleri içeren bu teknoloji sayesinde, Puratos doğal ekşi ürün grubunu ve bu hammaddelerle yapılan birbirinden lezzetli ekmekleri üreticilere ve dolayısıyla tüketicilere sunuyor.

Müşteri avantajları
  • Daha yumuşak tam tane
  • Ekşi lezzeti, nemli iç yapı ve standart kalite
  • Farklı oranlarda uygulanarak elde edilen farklı ekmek çeşitleri
  • Kullanıma hazır
Tüketici avantajları
  • Lezzetli ve eşsiz ekmekler
  • Daha uzun süre tazelik
  • Çavdardan gelen sağlık

Tam açıklamayı görüntüleyin

Çavdar ekmeğinin beslenme düzeninde önemli bir rol oynadığı Kuzey Avrupa'da, çavdar taneleri suda ıslatılarak yumuşatılır ve tüketime hazır hâle getirilirdi. Günümüzde pek çok Alman ve İskandinav fırıncı, ekmeklerini hazırlamak için hâlâ bu yöntemden faydalanıyor.

Puratos bunu biraz daha ileri taşıdı ve ekşi maya ile pişirilen Softgrain Çavdarı geliştirdi.

  • Ekşi maya içerisinde pişirilmiş çavdar taneleri
  • Kullanım kolaylığı ve esnek proses
  • Mükemmel iç yapı ve çıtır kabuk
  • Daha uzun raf ömrü

Birçok ülkede, ekmek severlerin en önemli öncelikleri lezzetli, sağlıklı ve taze ekmeğe ulaşabilmek. Puratos'un 25 seneyi aşkın süredir yürüttüğü ekşi hamur teknolojisi ile bu özel ekmeğe ulaşmak çok daha kolay. Farklı tahıllar ve unları, çok çeşitli mikroorganizmaları bir araya getiren ve gelişmiş fermantasyon teknikleri içeren bu teknoloji sayesinde, Puratos doğal ekşi ürün grubunu ve bu hammaddelerle yapılan birbirinden lezzetli ekmekleri üreticilere ve dolayısıyla tüketicilere sunuyor.

Müşteri avantajları
  • Daha yumuşak tam tane
  • Ekşi lezzeti, nemli iç yapı ve standart kalite
  • Farklı oranlarda uygulanarak elde edilen farklı ekmek çeşitleri
  • Kullanıma hazır
Tüketici avantajları
  • Lezzetli ve eşsiz ekmekler
  • Daha uzun süre tazelik
  • Çavdardan gelen sağlık

Tam açıklamayı görüntüleyin

Daha fazla sorunuz varsa yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

Bize ulaşın

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi