Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.

  • 7 ila 10 gün arasındar raf ömrü olan paketli hamburger,sandviç, tost ekmeklerinde ekstra yumuşaklık sağlar
Müşteri avantajları
  • İade sayısını azaltır
  • Ekmeğin esnekliğini artırır ve şeklini daha iyi muhafaza etmesini sağlar
  • İnce kabuklu ürün
  • Tost, hamburger ve sandviçlerde ideal yapı ve ekstra yumuşaklık
  • Mayalanma hızını kontrol eder.
Tüketici avantajları
  • Hamburger malzemelerini iyi taşır, ısıtmaya dayanıklıdır
  • Tost edildiğinde dağılma, ezilme, parçalanma olmaz
  • Rahat ısırma ve yutma sağlar

Paketli yumuşak ekmeklerde aranan en büyük özellik ekmeklerin raf ömrü boyunca yumuşaklığını korumasıdır. Bunun için de hamur geliştiricilere ihtiyaç duyulur.

Algapa içerdiği enzim ve emülgatör teknolojisi ile paketli ekmeklerin tazelik sürelerini arttırır. Ekmek yapım sürecinde prosesi kontrol altında tutmanızı sağlar, böylelikle daha verimli çalışır ve zamandan tasarruf edersiniz. Yüksek hacim, yüksek hamur toleransı ve uzun süren tazelikle fire oranınız azalacaktır.

İlgili ürünleri keşfedin

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

Goal Extra

Orta ve zayıf una uygun, enzim bazlı un işlem maddesi

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Kimo Long A+

Fermente edilmemiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi