Fıstıklı Kek

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Sıvıyağ ve antep fıstığı orta devirde karıştırılmaya başlanır.
  2. Yumurta ve süt eklenir ve toplam 3 dk. orta devirde karıştırılır. Son olarak antep fıstığı ezmesi, badem ve vişne eklenir ve homojen bir karışım elde edilene kadar tekrar karıştırılır.
  3. Yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180°C'de 35-40 dk pişirilir. (pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)

Servis önerisi
  1. Kekin yüzeyine Harmony Neutre ile parlaklık verilir.
  2.  Vişne ve fıstık ile dekore edilir. 

Yoğun fıstık içeren harika bir kek...

Zorluk derecesi: