Çikolatalı & Kuruyemişli Kek

İçindekiler

gr.
Tegral Satin Cream Cake Chocolate 750
Yumurta 500
Sıvıyağ 450
Süt 300
Marzipan 250
Carat Kakao 80
Chocolante Bitter 245
Badem 50
Ceviz 75
Yer fıstığı 100
Dolmalık fıstık 50
Chocolante Bitter Kırıntı Parlak 170
Kaplama için
Coverfil Bitter

Yapılışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Sıvıyağ ve marzipan karıştırılır. 
  2. Kırıntı çikolata dışındaki kek malzemeleri eklenir ve karıştırılır. 
  3. Chocolanté Bitter Kırıntı Çikolata eklenir ve homojen bir karışım elde edene kadar karıştırılır. 
  4. Yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180°C'de 35-40 dk pişirilir. (Pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)

Enerji bombası...

Zorluk derecesi: