Cobbler Kek

İçindekiler

Tegral Satin Moist Cake 1000
Yumurta 400
Yağ 200
Su 200
Dolgu için
Vivafil Elma 800
Dekor için
Topping Dondurma Sosu Karamel
Dondurma
Crunmle
Margarin 200
Şeker 100
Toz Fındık 100
Un 150

Hazırlanışı

Tüm malzemeler mikserde küçük nohut büyüklüğünde parçalar oluşacak şekilde çırpılır.

Kekin Hazırlanışı

İstenilen büyüklükte çembere hazırlanmış moist cake ince bir şekilde sıkılır. Üzerine Vivafil elma, keki tamamen kaplayacak şekilde sıkılır. Çok ince bir tabaka moist cake daha eklenir. Üstüne crumble serpilir. 180 °C fırında 14 dk pişirilir. Fırından çıktıktan sonra 2 top dondurma üzerine Topping Dondurma Sosu Caramel sıkılarak servis edilir.