Brownie

İçindekiler

gr.
Kek Malzemeleri
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 600
Sıvı yağ 400
Su 200
Glikoz 400
Belcolade Noir Selection 400
Ceviz (opsiyonel) 250
Sos için
Belcolade Noir Selection 250
Şeker 1000
Su 1000
Dekor için
Belcolade Noir Selection Grains

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Çikolata (ve ceviz) dışındaki bütün malzemeler mikserde orta hızda 3 dk karıştırılır. 
  2. Belcolade Noir Selection eritilir ve (ceviz koyulacaksa çikolata ile birlikte) karışıma eklenir. 
  3. 2 dk. daha karıştırıldıktan sonra yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180˚C’de 35 dk. pişirilir.

Sosun hazırlanışı
  1. Su ve şeker; şeker tamamen çözülünceye kadar ocakta kaynatılır. Ocaktan alınıp içine Belcolade Noir Selection eklenir ve soğutulur.

Birleştirme
  1. Kek fırından çıkarıldıktan sonra (henüz sıcakken) hazırlanan sos ile ıslatılır. Çikolata ile dekore edilir.

Yemeye doyamayacaksınız...

Zorluk derecesi: