Tam Buğdaylı Kayısı Dolgulu Bar

gr
Tegral Satin Tam Buğday 1000
Un 400
Yumurta 220
Genel Margarin 450
Dolgu için
Harmony Briant 780
Stabily 60
Şeker 80

Hazırlanışı

Kek hamuru
  1. Kek malzemeleri açılabilir yumuşak bir hamur elde edilinceye kadar yoğurulur. 4 mm kalınlığında açılır ve 7 x 10 cm'lik dikdörtgenler kesilir.

Birleştirme
  1. Dondurucuda sertleşen dolgudan 2x8 cm'lik dikdörtgenler kesilir ve kek hamurlarının ortasına yerleştirilir.
  2.  Hamur katlanarak şekil verilir. Tepsiye yerleştirilir ve üzerileri karışık tahıl taneleri ile süslenir. 

Dolgu hazırlanışı
  1. Harmony Briant (kayısılı sıcak jöle), şeker ve Stabily karıştırılır; sıkma torbası yardımıyla tepsiye bant şeklinde sıkılır ve derin dondurucuya koyulur.

Pişirme
  1. 190°C'de 12 dk pişirilir. 

Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar...

Zorluk derecesi: