Yağ, tüm fırın ve pastane tariflerinde çok önemli bir bileşendir. Katman sağlanmasını, hamur gelişimini destekler ve ekmekler için daha iyi "dilimlenme özelliği" sağlar. Aynı zamanda, pastacılık için hacim ve daha iyi bir iç yapı sağlar, ürünlerin raf ömrünü artırır ve bayatlama sürecini yavaşlatır.
Ekmek ve pastane çözümlerinde uzman olan yağ bazlı ürünlerimiz tüm dünyada son derece yüksek standartlarda üretilmektedir. Artizan profesyonellerin gereksinimlerini karşılamanın yanında endüstriyel taleplere göre de uyarlanabilirler.
Yağ bazlı ürün yelpazemiz:
Özel Yağlar
Mimetic, lezzetli ve sofistike geleneksel Fransız Viennoiserie dokusu ile üstün kalite kruvasan, Danimarka ve puf hamur ürünleri üretmenizi sağlayan yeni nesil yağdır.
Margarinler
Yüksek kalite margarinler, fırıncılık ve pastane uygulamaları için beslenme kriterlerini göz önünde tutar. Bu, lezzet ve yapıdan ödün vermeden sağlıklı beslenme için müşteri taleplerini karşılayabileceğiniz anlamına gelmektedir.
Endüstriyel Ekmekçilik Merkezi müşterilere iş süreçlerinde kullanabilecekleri çözümler geliştirmek için olanaklar ve araçlar sunmaktadır.
Müşterilerimizin uluslararası trendlere yönelik derinlemesine araştırmalara erişimini sağlıyoruz. Eğitimler ve seminerlerle uzmanlığımızı sizlerle paylaşıyoruz.