Bal, Kahve ve Portakal Dolgulu Çikolata

İçindekiler

gr
Ganaj için
Belcolade Lait Selection 580
Festipak 220
Bal 100
Tereyağı 100
Çözünebilir Kahve 10
Portakal Kabuğu Rendesi 1 adet
Kabuk için
Belcolade Noir Selection

Hazırlanışı

Ganaj hazırlanışı

Festipak, kahve, bal ve portakal kabuğu 85 ºC'ye ısıtılır. Karışım doğrudan süzgeç yardımı ile Belcolade Lait Selection üzerine ilave edilir. Pürüzsüz bir yapı elde edilene kadar blender ile karıştırılır. 35 ºC'ye geldiğinde tereyağı eklenir ve tekrar karıştırılır.


Uygulama

Çikolata kalıbına Belcolade Noir Selection ile kabuk oluşturulur. Kalıp, hazırlanan dolgu ile doldurulur. (Dolgunun uygulama sıcaklığı 26 ºC dolayındadır.) Dolgu set olduktan sonra üzeri Belcolade Noir Selection ile kaplanır.


Farklı tatların muhteşem birleşimi...

Zorluk derecesi: