Kalpli Çikolata

İçindekiler

gr
Çikolata için
Belcolade Selection Amber 600
Dolgu için
Festipak 500
Topfil Frambuaz 150
Bal 30
Tereyağı 30
Taze nane 3 adet

Hazırlanışı

Çikolata yapılışı
Kalıp altın simle boyanır daha sonra 45 °C’ye eritilen Belcolade Selection Amber çikolata 28 °C’ye kadar temperlenir. Kalıp dondurulur.

Dolgu yapılışı
Festipak, bal, terayağı, nane ocakta kaynatılır, sonra blender ile çekilip süzdürülür. İçine Topfil Frambuaz ve Belcolade Selection Amber çikolata ilave edilir. 26-27 °C’de kalıba doldurulur.

Özel günlerinize amber ışıltısı katın!

Zorluk derecesi:  

Pişmis süt ve vanilyayı harmanlayarak karamel lezzeti sunan yeni bir lezzet.