Klasik Ekler

Çikolatalı Kremalı Ekler Tarifi

İçindekiler

Hazırlanışı

Ekler Hamuru

Bir karıştırma kabında palet aparatı ile tüm malzemeleri yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.

Her ekler hamuruna 20-30 gram olacak şekilde sıkın.


Çikolatalı Krema

Bir karıştırma kabında çırpma aparatı ile Cremyvit ve suyu yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.

Çikolatayı 35ºC'ye kadar eritin ve karıştırma kabına dökün.

Her ekler hamuruna 30 gram olacak şekilde sıkın.


Kaplama

Çikolatayı 40-45°C'ye kadar eritin ve fondanı ekleyin.

İkisini birlikte karıştırın ve istenen kıvamı elde etmek için su ekleyin.

32-35°C arasında kullanın.

Her ekler hamuruna yaklaşık 20 gram olacak şekilde uygulayın.


Birleştirme

Eklerlerin altına 3 delik açın ve soğutulmuş çikolatalı kremayı yaklaşık 30 gram olacak şekilde sıkın.

Çikolatalı fondan glazür ile kaplayın.


Keşfet Besin bilgisi

264.4Kcal
Enerji

1107.84Kj
Enerji

12.28g
Yağ

4.3g
Saturates

35.03g
Karbonhidrat

23.92g
Şeker

*

Keşfet

Related Recipes