Bir karıştırma kabında palet aparatı ile tüm malzemeleri yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Her ekler hamuruna 20-30 gram olacak şekilde sıkın.
Bir karıştırma kabında çırpma aparatı ile Cremyvit ve suyu yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Çikolatayı 35ºC'ye kadar eritin ve karıştırma kabına dökün.
Her ekler hamuruna 30 gram olacak şekilde sıkın.
Çikolatayı 40-45°C'ye kadar eritin ve fondanı ekleyin.
İkisini birlikte karıştırın ve istenen kıvamı elde etmek için su ekleyin.
32-35°C arasında kullanın.
Her ekler hamuruna yaklaşık 20 gram olacak şekilde uygulayın.
Eklerlerin altına 3 delik açın ve soğutulmuş çikolatalı kremayı yaklaşık 30 gram olacak şekilde sıkın.
Çikolatalı fondan glazür ile kaplayın.
264.4Kcal
Enerji
1107.84Kj
Enerji
12.28g
Yağ
4.3g
Saturates
35.03g
Karbonhidrat
23.92g
Şeker
*
Enerji 264.4Kcal | ||
Enerji 1107.84Kj | ||
Yağ 12.28g | ||
Saturates 4.3g | ||
Karbonhidrat 35.03g | ||
Şeker 23.92g | ||
Fibers 1.11g | ||
Protein 2.82g | ||
Salt 0.41mg |