Bir karıştırma kabında, palet aparatını kullanarak tüm malzemeleri yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Her ekler hamuruna 20-30 gram olacak şekilde sıkın.
Her ekler hamuruna 25 gram olacak şekilde sıkın
Mikser kabında, çırpma aparatı ile Cremyvit ve suyu yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Çikolatayı 35ºC’ye kadar eritin ve karıştırma kabına dökün.
Her ekler hamuruna 15-20 gram olacak şekilde sıkın
Festipak ve glikozu 80°C'ye kadar ısıtın.
Çikolatanın üzerine dökün.
İyi bir emülsiyon oluşturmak için bir el blenderı kullanın.
Yaklaşık 30-32°C'de kullanın.
Eklerlerin alt kısmına uzun dikdörtgen bir delik açın ve önce 25 gr Vivafil Mango sıkın, ardından mango dolgusunun üzerine 20 gr çikolatalı krema sıkın.
Çikolata kaplamasını 28-32°C arasında ısıtın ve ekleri içine batırın.
Kurutulmuş mango şeritleri ile süsleyin.
Dünya genelindeki tüketicilerin yarısından fazlası, tüketim alışkanlıklarından ödün vermemek için sevdikleri lezzetlerin daha sağlıklı alternatiflerini tercih etmeyi istiyor. Bu nedenle, sağlık ve iyi yaşam odaklı bir ekler için, daha fazla meyve ekleyerek ve şeker oranı azaltılmış bileşenlerle çalışarak size ilham vermek istiyoruz. Bu şekilde, tüketicilerinize hem lezzetli hem de besin değeri artırılmış bir ikram sunabilirsiniz!
233.19Kcal
Enerji
971.69Kj
Enerji
13.28g
Yağ
6.2g
Saturates
23.41g
Karbonhidrat
13.67g
Şeker
*
Enerji 233.19Kcal | ||
Enerji 971.69Kj | ||
Yağ 13.28g | ||
Saturates 6.2g | ||
Karbonhidrat 23.41g | ||
Şeker 13.67g | ||
Fibers 4.46g | ||
Protein 2.68g | ||
Salt 0.34mg |