Bir karıştırma kabında palet aparatı ile tüm malzemeleri yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Her ekler hamuruna 30-40 gram olacak şekilde sıkın.
Üzerine bir crumble diski yerleştirin.
Bir karıştırma kabında palet aparatı ile tereyağı ve esmer şekeri krema kıvamına gelene kadar karıştırın ve ardından unu ekleyin.
Hamuru iki pişirme kağıdı arasına yerleştirip 2 mm kalınlığında açın.
Disk şeklinde önceden kesin ve ekler hamuruna uygulanmaya hazır olacak şekilde dondurun.
Bir karıştırma kabında çırpma aparatı ile Cremyvit ve suyu yüksek hızda beş dakika boyunca karıştırın.
Çikolatayı 35ºC'ye kadar eritin ve karıştırma kabına dökün. Her ekler hamuruna 30 gram olacak şekilde sıkın.
Eklerlerin altına 3 delik açın ve soğutulmuş çikolatalı kremayı yaklaşık 30 gram olacak şekilde sıkın. Bir çikolata yaprağı ile süsleyin.
Giderek daha fazla tüketici, çiftçilerin adil bir kazanç elde ettiğinden emin oldukları gıdaları tercih ediyor. Tarifinize Cacao-Trace çikolatasını dahil etmek, fermantasyon süreci sayesinde eşsiz bir lezzet sunarken, aynı zamanda kakao çiftçilerinin ürettikleri değerden fayda sağlamalarını garanti altına alıyor.
242.94Kcal
Enerji
1013.32Kj
Enerji
14.59g
Yağ
4.74g
Saturates
21.63g
Karbonhidrat
8.65g
Şeker
*
Enerji 242.94Kcal | ||
Enerji 1013.32Kj | ||
Yağ 14.59g | ||
Saturates 4.74g | ||
Karbonhidrat 21.63g | ||
Şeker 8.65g | ||
Fibers 0.92g | ||
Protein 3.46g | ||
Salt 0.52mg |