gr. | ||
---|---|---|
Keki için | ||
Tegral Satin Moist Cake Chocolate | 1000 | |
Yumurta | 400 | |
Sıvı Yağ | 200 | |
Su | 225 | |
Dolgusu için | ||
Ambiante Vegan | 300 | |
Deli Limon | 120 | |
Belcolade Blanc Selection | 50 | |
Üst kaplaması için | ||
Coverfil Bitter |
Keki için
Tüm malzemeler mikserde 3-5 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım yüksekliği 1 cm. olacak şekilde yağlanmış fırın tepsilerine serilir ve 180 °C'de 15 dk. pişirilir.
Dolgusu için
Ambiante çırpılıp, eritilmiş Belcolade Blanc Selection ve Deli limon ile karıştırılır. Daha sonra hazırlanan kek 3 eşit pat olacak şekilde kesilir. İlk patın üstüne dolgu sürülür ve ikinci pat yerleştirilir tekrardan dolgu konulur. Son olarak kekin son patı yerleştirilip Coverfil Bitter ile kaplanır.
Zorluk derecesi: