Red Velvet Amber Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 1000
Bütün yumurta 520
Sıvı yağ 240
Su 200
Kreması için
Belcolade Selection Amber 160
Festipak 350
Kaplaması için
Festipak 200
Brillo Karamel 50
Brillo Frambuaz 50
Belcolade Selection Amber 200
Belcolade Lait Selection 40
Krema yağı 50

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Tüm malzemeler 3-5 dk mikserde orta devirde çırpılır. Çemberlere doldurulur. 180 °C’de 35 dk pişirilir.

İç kremanın yapılışı
Çırpılmış Festipak ve eritilmiş Belcolade Selection Amber çikolata iyice karıştırılır.

Pastanın yapılışı
2 pat kek kesilir. Hazırlanan iç kremadan her 2 pata da konulur. Dolapta dondurulur.

Pasta kaplaması yapılışı
Festipak, krema yağı ve jöleler ocakta kaynatılır daha sonra çikolatalar ilave edilir. Soğutulup pasta kaplanır.

Gerçek Belçika çikolatası

Zorluk derecesi: