Sonbahar Keki

İçindekiler

gr.
Tegral Satin Cream Cake 500
Şeker 100
Yumurta 300
Sıvıyağ 200
Fındık 200
Yer Fıstığı 60
Ceviz 160
Dekor için
Harmony Neutre
Taze incir
Taze nane

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tegral Satin Cream Cake, 200 gr. yağ, şeker karıştırılır. 
  2. Kavrulmuş fındık hamur kıvamına gelinceye kadar 50 gr. yağ ile çekilir ve karışıma eklenir. 
  3. Yumurta, yer fıstığı, ceviz ilave edilip tekrar karıştırılır. 
  4. Yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180°C'de 35-40 dk pişirilir. (Pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)

Dekorasyon
  1. Kek fırından çıktıktan sonra Harmony Neutre sürülerek parlaklık verilebilir.
  2.  İncir ve nane yaprağı ile dekore edilir. (İncir'in taze görünümünü koruması için üzerine Harmony Neutre sürülmesi tavsiye edilir.

Sonbahar tadında bir kek...

Zorluk derecesi: