Portakal Kremalı Çikolatalı Kek

İçindekiler

gr.
Kek Malzemeleri
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 1000
Yumurta 400
Su 200
Belcolade Noir Selection
Üst Dolgu İçin
Festipak 300
Belcolade Blanc Selection 50
Labne peyniri 150
Cremyvit Beyaz 40
Süt 120
Deli Portakal 50

Yapılışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Çikolata dışındaki kek malzemeleri mikserde orta hızda 3 dk karıştırılır. 
  2.  Belcolade Noir Selection eritilir ve karışıma eklenir. 
  3. 2 dk. daha karıştırıldıktan sonra yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180˚C’de 18-20 dk pişirilir.

Üst Dolgu Hazırlanışı
  1. Festipak çırpılır ve erimiş Belcolade Blanc Selection ile karıştırılır. 
  2. Labne peynir, Cremyvit ve süt ile karıştırılır. 
  3. Hazırlanmış iki karışım birleştirilir.

Dekorasyon
  1. Kek elde edilen krema ve Deli Portakal ile dekore edilir.

Portakal ve çikolatanın uyumu...

Zorluk derecesi: