Crunchy Bar Çikolata

İçindekiler

gr.
Belcolade Lait Selection 185
Fındık (pirinç) 200
Badem (pirinç) 100
Antep fıstığı (pirinç) 100
Kuru kayısı 50
Kaplama için
Belcolade Lait Selection
Belcolade Blanc Selection

Hazırlanışı

Dolgu hazırlanışı
Belcolade Lait (Sütlü) Selection temperlendikten sonra diğer malzemeler ile karıştırılır.

Uygulama
  1. Temperlenmiş Belcolade Lait (Sütlü) Selection veya Belcolade Blanc (Beyaz) Selection ile asetat üzerinde çok ince bir katman yapılır. 
  2. Üzerine ikinci bir asetat kapatılır ve kristalize olduktan sonra istenilen şekillerde kesilir. 
  3. Hazırlanan dolgu sıkma torbası yardımıyla plaka şeklindeki çikolataların üzerine sıkılır. 
  4. Dolgu set olduktan sonra üzeri Belcolade Lait (Sütlü) Selection veya Belcolade Blanc (Beyaz) Selection ile kaplanır.

Farklı tatların muhteşem birleşimi...

Zorluk derecesi: